w_wwwfunctions_127  
Ανοιχτή πηγή ανάφλεξης διακομιστή RED5  (RED5 server news)
Added: 09/24/08 7:18 AM (Nine months, eleven days, eighteen hours, thirty-four minutes, ten seconds ago)
  Rating(0)  Viewed(50246)
Keywords:
Ανοίξτε, πηγή, RED5, φλας, server

Red5 είναι ένα ανοικτού κώδικα Flash διακομιστή το αναπληρωματικό του Flash ανακοίνωση διακομιστή. RED5 γραμμένο σε Java και σχεδιασμένο από το μηδέν για την εξυπηρέτηση Flash περιεχόμενο . Αυτό περιλαμβάνει βίντεο (Video on demand) θα ήταν-για να YouTubes και audio / video streaming webcam, αλλά και (push) για στοιχεία όπως η υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, πολλαπλών παικτών τυχερών παιχνιδιών, multi-user video chat, live streaming, και πελάτη ρεύμα εγγραφής . Red5 server είναι χτισμένο σε Java, η τρέχουσα έκδοση 0.7 και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.
Red5 ρεύματα ήχου, βίντεο και δεδομένων από και προς το flash plugin ζει και με τη ζήτηση, επομένως, δεν πρέπει να περιμένουμε για την προοδευτική βίντεο με φορτίο, όπως μπορείτε να γνωρίσετε την ελευθερία της ζήτησης για streaming. Συνδέστε το webcam, και μπορείτε να μεταδίδονται απευθείας εγγραφή βίντεο ή δεξιά από τον browser σας.
Το έργο έχει ως στόχο να οικοδομήσει την ιδανική πλατφόρμα για διακομιστή μέσων ενημέρωσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης πλούσια εφαρμογές και καλύτερη απ 'όλα, την ανοικτού κώδικα. Αυτό δημιουργεί έναν κόσμο με δυνατότητες να αλλάξει το web για το καλύτερο. Τώρα ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να επεκτείνει red5.

Με RED5 μπορείτε να
Red5 είναι ουσιαστικά ένας κλώνος του Adobes Flash Media Server που σας επιτρέπει να ροή ζωντανού βίντεο και ήχου από και προς το περιεχόμενο Flash πελάτες, καταγράφει μέσα ενημέρωσης, τη δημιουργία κοινών αντικειμένων και να εκτελεί RPC μηνυμάτων.
- Μουσική Stream Audio (MP3)
- Stream video (FLV)
- Καταχώρηση πελάτη Streams (FLV μόνο)
- Μοιραζόμενα αντικείμενα
- Live Stream Publishing
- Remoting (AMF) - Real-time Multi-player gaming
- Multi-user video chat
- Broadcast Live Streams - Live Concerts, Online συνέδρια και συναντήσεις, Screensharing - whiteboard εφαρμογές
- Εγγραφή βίντεο και ήχου
- Red5 χρησιμοποιεί το RTMP (σε πραγματικό χρόνο τα μηνύματα πρωτόκολλο), που αναπτύχθηκε από την Macromedia για streaming βίντεο και ήχου μέσω web.

View this News in:
Albanian • Arabic  •  Bulgarian • Catalan  •  Chinese(S) • Chinese(T) • Croatian • Czech   •   Danish  •  Dutch   •   Estonian
English  •  Tagalog  •  Finnish  •  French  •  Galician • German  •  Greek   •   Hebrew  •  Hindi   •   Hungarian • Indonesian
Italian  •  Japanese • Korean  •  Latvian  •  Lithuanian • Maltese  •  Norwegian • Polish  •  Portuguese • Romanian • Russian
Serbian  •  Slovak  •  Slovenian • Spanish  •  Swedish  •  Thai   •   Turkish  •  Ukrainian • Vietnamese • 
07/03/09 12:00 AM - RED5 flash server community (RED5, flash, server, community, blog, information, discussion)
09/24/08 5:24 AM - The Revolution Will Be Streamed (red5)

Description
This video has no description.